Colormelts by hairtalk

Lumoavan ihanat Colormelts sävyt esittäytyvät. Löydät Colormelts sävyistä 12 kauniin liukuvaa sävyä ja 3 pehmeän kylmää väriä.
Nämä värisävyt antavat sinulle sitä jotain uniikkia ja yksilöllistä, kun haluat hiustenpidennyksiltäsi hieman lisää.

Jos haluat hiustyyliisi jotain ihan uutta, mutta haluat säästää hiustasi kemiallisilta värjäyksiltä, päivitä tyylisi tällöin sävyillä 3/BL, 3/GR, 5/VI, 23/LA tai 613/SP. Nämä hurmaavat karkkisävyt pistävät pään pyörälle ja antavat hymyn kasvoille. Kauniit, huurteiset sävyt liukuvat neutraaleista tyvisävyistä, joten voit yhdistää nyt erikoisempiakin sävyjä luonnolliseen kokonaisuuteen.


Kokeile sävyillä 5/8, 8/23, 18/25 tai 23/613 ihanaa, pehmeän hienostunutta lisää vaikka balayage värjäykseesi. Näiden sävyjen erot ovat kevyitä ja luonnollisia. Saat hiuksiisi kauniin, sulautuvan fiiliksen.

Täydelliseen ombré värjäykseen soveltuvat 5/23, 6/24 ja 6WG. Sävyissä syvä tumma tyvialue liukuu latvaan kohden kirkkaaksi vaaleaksi luoden kaunista efektiä.


Colormelts by hairltalk sävyperheen cooleimmat sävyt ovat kolme upeaa vaaleaa. Täydellinen kylmän vaalea sävy on mahdollista myös hiustenpidennyksissä. Sävy 60 sopii kirkkaan kylmään pohjaan, 72 on upea helmiäisbeige ja sävyllä 70 saat upeat grannyhiukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *