Kampaukset Hairtalkilla

Näyttävät kampaukset

Hairtalk extensions on oiva tapa lisätä volyymiä myös kampauksiin. Voit valita sopivan pituuden 25cm, 40cm tai jopa erikoispitkän 55cm pituuden. Värimaailmasta löydät varmasti juuri haluamasi värit, koska eri värejä yhdistelemällä vaihtoehtoja on useita satoja!

Hairtalkin hius on pehmeää ja sopii erittäin hyvin juuri suomalaiseen, hiukan ohuempaan, hiukseen. Joustavat ja mukautuvat kiinnitysosiot mahdollistavat muista teippipidennyksistä poiketen paremman käsiteltävyyden ja helpottavat kampauksen tekoa. Tiesitkö, että Hairtalkin kiinnitysosio on markkinoiden ohuimpia? Osio on kiinnitettynä alle yhden millimetrin. Voit kuvitella kuinka mukava Hairtalk on käytössä!

Vinkkinä kampauksen tekoon: Jätä kiinnitysosio hieman tavallista pidemmälle hiuksen tyvestä, tämä auttaa entisestään pidennyshiuksen käsittelyä.

Hairtalk-kampaukset hiustenpidennyksilläHairtalk hiustenpidennys-kiinnitysosio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *